CAT ESP
Inici Categories Inscripció Com arribar
Presentació Calendari Preus Allotjaments
Logo Futsal Copa Cerdanya Futsal Copa Cerdanya 2011
Serra del Cadí
Futbol sala

Avís legal

Aquest lloc web i el seu domini pertanyen a l’Associació Esportiva Escolar Escola Vedruna de Puigcerdà.

El lloc web i els seus continguts es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i per a oferir serveis en el marc de les competències i funcions pròpies de l’AEE Escola Vedruna de Puigcerdà.

El logotip oficial del torneig i els altres dissenys i logotips que identifiquen a l’AEE Escola Vedruna de Puigcerdà o als seus serveis i activitats, només poden ser reproduïts i utilitzats amb autorització prèvia de l’AEE Escola Vedruna de Puigcerdà.

L’AEE Escola Vedruna de Puigcerdà compleix la normativa sobre protecció de dades de caràcter personal i garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es puguin recollir per mitjà d’aquest lloc web.

L’AEE Escola Vedruna de Puigcerdà es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts del web, així com també l’oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-los.

L’AEE Escola Vedruna de Puigcerdà no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d’altres persones físiques o jurídiques i que consti al lloc web o a la que es remeti per mitjà d’enllaços.

L’AEE Escola Vedruna de Puigcerdà declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d’aquesta web.

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal.