Inici Categories Inscripció Com arribar Resultats torneig 2011
Presentació Calendari Preus Allotjaments
Presentació Futsal Copa Cerdanya 2011


Per poder inscriure’s al torneig Futsal Copa Cerdanya 2019, s’haurà de:

  • Omplir el full de preinscripció, que els facilitarem des de l’organització, per poder confirmar la disponibilitat de places i d’allotjament. Aquest full el facilitarem tant bon punt es posin en contacte amb nosaltres, mitjançant algun dels següents canals:
f2
  • Un cop rebut el full de preinscripció els farem arribar el full d’inscripció definitiu (en aquest es demanarà el nombre d’esportistes de cada categoria que participarà al torneig) perquè puguin omplir-lo, enviar-lo i efectuar un pagament en concepte de reserva que es calcularà en base al 30 % del total de la despesa, abans del 30 de novembre de 2018.

  • En cas que hi hagi places bacants en alguna categoria, s'obrirà un segon període de preinscripció que finalitzarà el dia 15 de març de 2019.

  • Efectuar el pagament total abans del 17 de maig de 2019.
 

Reserves familiars o acompanyants:

Per poder efectuar la reserva de la seva estada al torneig Futsal Copa Cerdanya 2019, s’haurà de:

  • Omplir el full de prereserva, que els facilitarem des de l’organització, per poder confirmar la disponibilitat de places i d’allotjament. Aquest full el facilitarem tant bon punt es posin en contacte amb nosaltres, mitjançant algun dels següents canals:
  • Un cop rebut el full de prereserva els farem arribar el full de reserva definitiu perquè puguin omplir-lo, enviar-lo i efectuar un pagament en concepte de reserva que es calcularà en base al 30 % del total de la despesa, abans del 20 de maig de 2019.
  • Efectuar el pagament total abans del 20 de juny de 2019.

    Inscripción