Inici Categories Inscripció Com arribar Resultats torneig 2011
Presentació Calendari Preus Allotjaments
Presentació Futsal Copa Cerdanya 2011

Un any més, Futsal Copa Cerdanya es presenta amb l’objectiu d’oferir a nens i nenes d’Associacions Esportives Escolars, Escoles i Clubs l’oportunitat de combinar el futbol sala amb activitats turístiques; fomentar la convivència entre joves esportistes de diferents punts geogràfics i buscar la formació humana i esportiva dels/les nostres joves. Futsal Copa Cerdanya ha comptat amb la presència de més 900 participants en cadascuna de les sis edicions celebrades.

La presentació i inauguració del torneig anirà a càrrec d'un jugador de primer nivell.

Per als nens i nenes suposarà una experiència molt atractiva ja que coneixeran un entorn especial i diferent, la comarca de La Cerdanya, mentre practiquen un dels esports que més els agrada: el futbol sala.

El torneig Futsal Copa Cerdanya es portarà a terme entre els dies 22/23 i 25 de juny.

Com en l'edició pasada, els equips podran escollir el dia d’arribada, podent arribar el dijous dia 22 a la tarda o el divendres dia 23 al matí. Els partits començaran el divendres al matí.

Bellver de Cerdanya


Els municipis en els quals s’ubicaran les seus del torneig seran Alp, Bellver de Cerdanya, Bolvir, Puigcerdà, Ger i Llívia, municipis on podrem gaudir de les seves instal·lacions esportives ja sigui per disputar els corresponents partits o per banyar-se en les seves piscines.

Durant els dies del torneig s’organitzaran activitats diverses, per aconseguir que els/les esportistes puguin conèixer la nostra comarca i alhora, s’ho passin d’allò més bé.

Alp

Pel que fa als allotjaments els facilitarem des de l’organització (obligatoris per a tots els equips per assegurar el bon funcionament del torneig, excepte per aquells equips que siguin de La Cerdanya, Alt Urgell o Berguedà).

Per poder rebre informació sobre aquests allotjaments, podran consultar l’apartat corresponent que trobaran a la pestanya superior d’aquesta mateixa plana. Aquests es troben ubicats als municipis de Bellver de Cerdanya, Puigcerdà i Llívia.

Des de l’organització, igual que en l'edició anterior, facilitarem un transport d’enllaç entre les diferents seus, per aquells equips que no disposin de transport durant el torneig.

Enguany, existirà la possibilitat de poder contractar un transport d’ús propi per cada club (en cas d’estar interessats, contacti’n amb nosaltres)

Bolvir

Si algun equip està interessat en què des de l’organització els facilitem el telèfon de contacte de l’empresa de transport oficial del torneig per poder realitzar el trànsfer des de la seva localitat fins a La Cerdanya i el corresponent retorn, només caldrà que ens ho comuniquin.

Com en l'edició de 2015, existirà la possibilitat que els jugadors/es es puguin finançar l'estada al torneig (contactar per a més informació).

Per rebre més informació poden contactar amb nosaltres mitjançant:

Informació
Poliesportiu de Bellver